Startsida

 

CV inledning

CV exempel 

Gratis CV mallar i Word

Skrivinstruktioner Cv

Skrivhjälp CV

Kontakt CV 

 

Personligt brev inledning

Personligt brev exempel Pdf

Gratis Personligt brev mallar

Skrivinstruktioner personligt brev

Skrivhjälp Personligt brev

Kontakt Personligt brev


Att söka nytt arbete

Anställningsintervju

Forum “Att söka arbete"

 

Kontakt

Om företaget

Företagstjänster

 

 

 

EBV Personal

 

 

Om företaget

Jag heter Mikael Björk och driver företaget EBV Personal, ett konsultföretag som är verksamt inom Human Resources. EBV Personal grundades oktober 2009 och har sitt säte i Osby, en kommun i norra Skåne.

 

Under mitt arbetsliv har jag arbetat som egen företagare och anställd som chef, tjänsteman och kollektivanställd. I min bakgrund har jag även en tid som aktiv inom fackföreningsrörelsen. Jag är utbildad på Kristianstad högskolas ”Personal och Arbetslivsprogram”.     

 

Företaget har som mål att erbjuda kostnadseffektiva tjänster för både företag och för privatpersoner. Som ett led i detta tänker vi alltid två gånger innan vi tar på oss en kostnad.

  

För privatpersoner

Vi hjälper till med att skapa er nya karriär genom att bland annat tillhandahålla kunskap och gratis mallar för CV och personliga brev.

 

Om hemsidan

Vårt mål med hemsidan är att skapa en intressant sida där du kan hitta värdefulla tips och idéer kopplat till arbete. Vi tar upp ämne som: ”Anställningsintervju” och ”Att söka arbete”, fler ämne kommer att tas upp med tiden, kom gärna med förslag på intressanta ämnen. 

 

För att ni ska kunna diskutera kring frågor som berörs på denna sida har vi att kopplat till ett forum där ni som besökare får möjlighet att diskutera frågor kring arbetssökande mm. utifrån er egen erfarenhet.

 

För företag

Vår målgrupp är små och mellanstora företag. För dessa är våra tjänster inom personalområdet. Vi tillhandahåller allt från coachning av personal i steget vidare till ledare som vill utvecklas i sin roll. Vi har även en support för olika frågor inom personalområdet.