Företagstjänst

Företagstjänster

Ebv Personal kan hjälpa ert företag med många olika frågor rörande personal och bemanning. Vi kan även vara stöd och hjälp i annat. För att se om vi kan hjälpa till med just ert problem, kontakta oss via vårt kontaktformulär längst ner på sidan så återkommer vi så snart som möjligt.

Annan information

    Qui

ck Links

 • WEBBUTIK
 • Skriva CV
 • Skriva PB
 • Forum söka nytt
 • Kontakt CV och PB
 • Prisinformation 
 • Gratis mallar CV/PB  
 • Om Skrivhjälp
 • För Företag
 • Om företaget
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  EBV Personals Företagstjänst!

   

  Vi vänder oss till er som vill förenkla ert företagande. Vi hjälper er att fatta de rätta besluten i frågor rörande er personal. Vi kan vara ert administrativa stöd, en partner att lösa problem tillsammans med.

   

  Rekrytering

   

  Vi åtar oss att sköta hela rekryteringsprocessen, eller bara vara er behjälplig i urvalsprocessen när antalet sökande blir stort.

    

  Positiv personalomsättning

   

  Ibland är det bara dags för någon I personalen att gå vidare. Att hjälpa denna medarbetare till ett annat arbete inom eller utanför er organisation kan vara något som främjar både medarbetarens er verksamhets bästa.

   

  Därför erbjuder er en tjänst som främjar personalomsättningen i ert företag genom att hjälpa er personal att hitta nya vägar inom eller utanför ert företag.

   

  Vi ser det som viktigt att var anställd trivs i den position han eller hon befinner sig i. Är så inte fallet hjälper vi till så att den anställde får till sig verktygen för att ta nästa steg.

   

  Ledarskapsutveckling

   

  Vi erbjuder en ledarskapsutveckling som ser till ett positivt utbyte av er personals kompetens. Vi hjälper era ledare öka sin skicklighet i att leda och fördela arbete genom att de lär sig att plocka fram varje individs främsta förmågor.  

   

  Support personalfrågor

   

  För dig som har anställd personal kan vi erbjuda en prisvärd support, uppstår ett problem, hittar vi en lösning.

    

  Någon att diskutera ett problem med

  Vi kan vara er samtalspartner i de flesta frågor, har vi inte svaret direkt så tar vi reda på vad som gäller. Vi hjälper er med rekrytering, rehabilitering, lönefrågor, förberedelser inför fackliga förhandlingar och mycket mer.

   

  Kort sagt

   

  Kontakta oss och förklara vad ni vill ha hjälp med så kommer vi att presentera ett lösningsförslag som svarar mot ert behov.

   

   

   

   
   

  Kontaktinformation

   

  EBV Personal

  Bohult 2048

  28072 Killeberg

   

  Telefon 0761-77 96 00

   

  Vår telefontid är måndag till fredag: 08:00-16:00. Kan vi inte besvara ert samtal, tala in ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan.

   

  Email: info@ebvpersonal.se

   

  Kontaktformulär:

  http://ebvpersonal.se/kontaktcv.html

   

  För prisinformation, besök vår webbutik

   

  Kontakt

   

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  contact form faq verification image

  HTML form powered by 123ContactForm

  Powered by 123ContactForm

  Copyright ® 2003 ebvpersonal.se