Skriva Personligt brev

 

1

Skriva personligt brev

Vi har kunskap och erfarenhet av att skriva CV och personliga brev.

 

Hos oss får du kvalitet.

Länkar

    Quick Links

 

Syfte med Personligt Brev

 

Ett personligt brev handlar om att fånga en speciell läsares intresse, den person som sköter rekryteringen för det företag som du skickar din ansökan till. Denna läsare är en otroligt viktig person för dig så du har inte råd att misslyckas med att väcka dennes intresse. 

 

Intresset ska väckas med hjälp av en text som är begränsad till mindre än en A4 sida. Så därför gäller det att verkligen tänka efter, komma på vad det är som gör dig lämplig för det arbete som du söker. Så vad vill denna viktiga läsare veta om dig, hur ska du presentera det, var ska den olika informationen stå i brevet och viken information ska du ta med? Vi ska försöka svara på detta i vår skrivinstruktion för personligt brev.

 

CV och Brev

 

Vad vi kan fastställa redan här är att det personliga brevet har som syfte att tillsammans med ditt CV presentera argument om varför just du ska bli utvald för en inledande intervju för att sedan kunna gå vidare till ett nytt arbete. 

 

Läs mer

Begränsningar för ett Personligt Brev

 

Det personliga brevet är precis som det låter, personligt. I brevet ska du presentera dig på ett positivt vis, inte allt för långt, högst en sida får ditt brev vara för att inte framstå för som allt för tungt att läsa.

 

Brevet måste dessutom vara luftigt, indelat i några korta stycken och välskrivet med genomtänkta formuleringar Att välja layout på ditt brev tycker vi på EBV personal handlar om att matcha ihop CV och brev till en enhet som verkar tillsammans. Vi föreslår att du väljer en layout på brevet som motsvarar layouten på ditt CV.

 

Läs mer

 

Beställning av Tjänster

 

För att beställa hjälp med CV och Personligt brev  besöker du vår WEB BUTIK 

 

Läs mer

 

 
 

Kontaktinformation

 

EBV Personal

Bohult 2048

28072 Killeberg

 

Telefon 0761-77 96 00

 

Vår telefontid är måndag till fredag: 08:00-16:00.

 

Kan vi inte besvara ert samtal, tala in ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan.

 

Email: info@ebvpersonal.se

 

Kontaktformulär: http://ebvpersonal.se/kontaktcvpb.html

 

För prisinformation, besök vår webbutik

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2011 ebvpersonal.se