Skrivhjälp för CV och personligt brev

Skriva CV och personligt brev

Ebv Personal har en skrivhjälp för dig som vill ha ett CV och personligt brev som håller en hög kvalitet. Skrivhjälpen finns på olika kostnadsnivå, allt från gratis mallar och skrivinstruktioner till färdigtskrivet cv och personligt brev.

Länkar

    Quick Links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår skrivhjälp

 
Detta är en tjänst som är till för dig som vill ha hjälp med att skriva ditt CV och personliga brev. 

 

Besök vår Webbutik för att hitta pris på våra olika tjänster.

 

Våra Tjänster

  

Våra tjänster är indelade i nivå 1 - 4 utifrån hur mycket hjälp du som kund vill ha. Gå till de olika nivåerna för att läsa om våra olika tjänster.

  

Gratistjänster CV och Personligt Brev

 

Du kan kostnadsfritt använda de mallar för CV och personligt brev som finns på vår hemsida. Du har dels CV exempel som är i Pdf format. Med hjälp av dessa exempel kan du välja ut den CV mall du vill ha för att sedan ladda hem den som Word mall. 

 

Betaltjänster Cv och Personligt Brev.

 

Vi tillhandahåller ett antal olika tjänster kring CV och personligt brev som är tillval utöver de gratistjänster vi har.

 

Garanti: Fullt nöjd eller pengarna tillbaka

 

Villkor

 

Alla våra betaltjänster har en "fullt nöjd garanti". Denna garanti innebär att är du inte nöjd med det arbete vi uträttat åt dig kommer vi inte kräva betalt. Vi skickar normalt ingen faktura förrän vi är överens om att ett arbete är slutfört. 

 

Är du inte nöjd måste du bestrida den E-faktura du har fått i samband med att vi slutfört en tjänst åt dig. Du bestrider fakturan genom att kontakta oss via E-mail och förklara vad du inte är nöjd med.

 

Har du valt att förskottsbetala måste du kontakta oss via E-mail, förklara vad du är missnöjd med och begära att ditt köp återkallas så kommer din inbetalning att återbetalas.  

 

Uppgradera Tjänst

  

Om du väljer att gå vidare med någon av våra andra tjänster så avräknas det pris du har betalt för snabbtitten. Detta gör att du kan börja med denna tjänst och se om den räcker för dig.

Skrivhjälp nivå 1

  

CV Mall

 

Är en gratistjänst som finns tillgänglig på vår hemsida. Våra mallar är skrivna i Word och bygger på CV för en fiktiv person där du byter ut text för en anpassning till dig själv. Vi har ett flertal olika layouter på våra gratis CV mallar. Alla våra CV bygger på samma fiktiva person, du gör alltså bara ett val om layout och design på din CV mall.

 

CV mall

 

Personligt Brev Mall

 

Är en gratistjänst som finns tillgänglig på vår hemsida.  Våra mallar är skrivna i Word och bygger på personligt brev för en fiktiv person där du byter ut text för en anpassning till dig själv. Vi har ett flertal olika layouter på våra gratis personligt brev mallar. Alla personligt brev mallarna bygger på samma fiktiva person och samma arbetsansökan. När du gör ditt val av mall för personligt brev bör du beakta vilken layout du har på ditt CV och välja utifrån den. 

 

PB mall

 

Skrivinstruktion 

 

CV och personligt brev som bygger på en steg för steg princip finns att läsa på vår hemsida.   

 

Läs mer

 

Support

 

Vi har ingen support för våra gratistjänster. Behöver du hjälp med ditt CV eller personliga brev utöver den skrivhjälp du hittar på hemsidan så är du välkommen att beställa skrivhjälp på minst Nivå 2.

 

 

Betalning

 

När du beställer en betaltjänst i vår Webbutik kan du alltid välja mellan att betala i efterskott per faktura eller i förskott med Visa kort eller förskottsbetalning via bank

 
 

Skrivhjälp nivå 2

  

CV Snabbtitt 

  

Är en betaltjänst som innebär att du kan skicka in ditt CV/brev via mail till EBV Personal för feedback. Tjänsten snabbtitt är till för dig som har skrivet ett CV sen tidigare. Tjänsten innebär att du får en snabbgenomgång av ditt CV antingen via telefon eller E-mail. I denna genomgång får du tips på vad du kan göra för att förbättra ditt Cv och få det mer konkurrenskraftigt.

 

Om du väljer att gå vidare med någon av våra andra tjänster så avräknas det pris du har betalt för snabbtitten. Detta gör att du kan börja med denna tjänst och se om den räcker för dig.

 

Till skillnad från vårta andra tjänster innehåller snabbtitten aldrig mer än en kontakt.

 

Pris/Beställ

 

 

PB Snabbtitt

 

Är en betaltjänst som innebär att du kan skicka in ditt personliga brev via mail till EBV Personal för feedback. Tjänsten snabbtitt är till för dig som har skrivet ett personligt brev sen tidigare.

 

Tjänsten innebär att du får en snabbgenomgång av ditt personliga brev antingen via telefon eller via E-mail. I denna genomgång får du tips på vad du kan göra för att förbättra ditt Cv och få det mer konkurrenskraftigt.

 

Villkor

 

Till skillnad från vårta andra tjänster innehåller snabbtitten aldrig mer än en kontakt.

 

Pris/Beställ

 

 

Skrivhjälp nivå 3

  

  CV Kvalitetssäkring

  

Är en betaltjänst som innebär att du kan skicka in ditt CV via mail till EBV Personal för att få det kvalitetssäkrat. Tjänsten är tänkt för dig som själv skriver ditt CV och vill vara säker på att ditt CV är konkurrenskraftigt.

 

Genom att köpa denna tjänst så kommer du få övergripande feedback, tips och idéer om hur du kan förbättra ditt CV både som helhet och på detaljnivå. Vid genomläsningen så kommer ordval och formuleringar ses över och förslag på alternativa ordval och formuleringar kommer att ges i de fall det behövs.

 

När du får tillbaka ditt CV från oss, kommer det vara i två exemplar. 

 

Det ena kommer att heta ”CV ändringar”, i detta kommer de ställen som vi föreslår förändring på vara markerade med grått.

 

Det andra kommer heta ”CV nytt” och är ett färdigt CV med de föreslagna ändringarna gjorda.

 

Alla kontakter med EBV Personal sker via telefon eller E-mail, och du blir återkopplad antingen via telefon eller via E-mail efter ditt val.

 

Pris/Beställ

 

CV Grund

 

Är en betaltjänst som först och främst vänder sig till dig med relativt kort arbetskarriär och därför inte har så många erfarenheter i ditt CV. CV grund är en tjänst som innebär att du kan få ett färdigt CV skrivet utifrån ett egenproducerat utkast eller efter du har besvarat några få frågor från oss. Vill du göra saker och ting på det enkla sättet uppgraderar du tjänsten CV Kvalitetssäkring till CV Grund. Detta garanterar dig ett konkurrenskraftigt CV av hög kvalitet.

 

Alla kontakter med EBV Personal sker via telefon eller E-mail, och du blir återkopplad antingen via telefon eller via E-mail.

  

Pris/Beställ

 

Nivå 3 forts.

 

Personligt Brev Kvalitetssäkring

 

Är en betaltjänst som innebär att du kan skicka in ditt personliga brev via mail till EBV Personal för att få det kvalitetssäkrat. Tjänsten är tänkt för dig som själv skriver ditt personliga brev och vill vara säker på att ditt brev är konkurrenskraftigt.

 

Genom att köpa denna tjänst så kommer du få övergripande feedback, tips och idéer om hur du kan förbättra ditt personliga brev både som helhet och på detaljnivå. Vid genomläsningen så kommer ordval och formuleringar ses över och förslag på alternativa ordval och formuleringar kommer att ges i de fall det behövs.

 

När du får tillbaka ditt personliga brev från oss, kommer det vara i två exemplar. 

 

Det ena kommer att heta ”PB ändringar”, i detta kommer de ställen som vi föreslår förändring på vara markerade med grått.

 

Det andra kommer heta ”PB nytt” och är ett färdigt personligt brev med de föreslagna ändringarna gjorda.

 

Alla kontakter med EBV Personal sker via telefon eller E-mail, och du blir återkopplad antingen via telefon eller via E-mail efter ditt val.

 

Pris/Beställ

 

 

Paket CV Grund + Personligt Brev Färdigt

 

Är en tjänst där du bygger på CV Grund med tjänsten färdigt P Brev och får Cv och brev till ett förmånligt paketpris. Detta är ett sätt att få ut maximalt värde av våra tjänster.

 

Pris/Beställ

 

 

 

Skrivhjälp nivå 4

 

 

CV Färdigt

 

Är en betaltjänst som innebär att du får ett färdigskrivet CV, i tjänsten ingår mail och telefonkontakt för ett inhämtande av den information som behövs för att vi ska kunna skapa ditt CV.

 

När alla uppgifter har samlats in så skrivs dessa ihop till ett första utkast. Vi går igenom utkastet tillsammans via ett bokat telefonmöte. Även om vi skriver ditt CV kommer du att vara delaktig i hela processen.

 

Vi räknar inte arbetet med ditt CV som färdigt förrän du är nöjd och har godkänt det. 

 

Pris/Beställ

 

 

Personligt Brev Färdigt

 

Är en betaltjänst som innebär du får ett färdigskrivet personligt brev, i tjänsten ingår mail och telefonkontakt för ett inhämtande av den information som behövs för att vi ska kunna skriva ditt personliga brev.

 

När alla uppgifter har samlats in så skrivs dessa ihop till ett första utkast. Vi går igenom utkastet tillsammans via ett bokat telefonmöte. Även om vi skriver till dig så kommer du vara delaktig och kunna känna att brevet är ditt.

 

Vi räknar inte arbetet med ditt personliga brev som färdigt förrän du är nöjd och har godkänt det. 

 

Pris/Beställ

 

 

Våra Paketlösningar

 

Vi har även andra paket, besök vår webbutik för att se våra paketlösningar. Vid beställning av ett paket är det alltid minst 20 % rabatt beräknat på ordinarie pris.

 

Pris/Beställ

 
 
Copyright ® 2011 ebvpersonal.se