BODY, TD, P {font-size: 12pt; font-family: times new roman, times, serif} H1 {font-size: 26pt; font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-weight: normal} H2 {font-size: 18pt; font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-weight: normal} H3 {font-size: 16pt; font-weight: normal} H4 {font-size: 14pt; font-weight: normal} A {text-decoration: none} A:hover {text-decoration: underline}

 

 Startsida

CV inledning

CV exempel 

Gratis CV mallar i Word

Skrivinstruktioner Cv

Skrivhjälp CV

Kontakt CV 

 

Personligt brev inledning

Personligt brev exempel Pdf

Gratis Personligt brev mallar

Skrivinstruktioner personligt brev

Skrivhjälp Personligt brev

Kontakt Personligt brev


Att söka nytt arbete

Anställningsintervju

Forum “Att söka arbete"

 

Kontakt

Om företaget

Företagstjänster

 

 

Vår skrivhjälp

En tjänst för dig

 

Detta är en tjänst som är till för dig som vill ha hjälp med ditt CV och personlig brev. 

Besök vår Webshop för att hitta pris på våra olika tjänster.

Våra tjänster

Våra tjänster är indelade i nivå 1 - 4 utifrån hur mycket hjälp du som kund vill ha. Gå till de olika nivåerna för att läsa om våra olika tjänster.

 

Nivå 1 innehåller våra gratistjänster, "CV Mall" och "PB mall" samt "CV/PB Skrivhjälp" .

Nivå 2 Innehåller "CV Snabbtitt" och "PB Snabbtitt". 

Nivå 3 innehåller "CV Kvalitetssäkring och "PB Kvalitetssäkring" samt "CV Grund".

Nivå 4 innehåller "CV Färdigt"  och "PB Färdigt".

 

Gratis tjänster CV och personligt brev

Du kan kostnadsfritt använda de mallar för CV och personligt brev som finns på vår hemsida. Du har dels CV exempel som är i Pdf format. Med hjälp av dessa exempel kan du välja ut den CV mall du vill ha för att sedan ladda hem den som Word mall. För att enkelt hitta bland Word mallarna så kan du använda dig av den identifikations kod som finns längst upp till vänster på CV exemplens förstasida.

  

Betaltjänster Cv och personligt brev.

Vi tillhandahåller ett antal olika tjänster kring CV och Personligt brev som är tillval utöver de gratistjänster vi har.

 

Garanti: Fullt nöjd eller pengarna tillbaka

 

Villkor

Alla våra betaltjänster har en "fullt nöjd garanti". Denna garanti innebär att är du inte nöjd med det arbete vi uträttat åt dig kommer vi inte kräva betalt. Vi skickar normalt ingen faktura förrän vi är överens om att ett arbete är slutfört. 

 

Är du inte nöjd måste du bestrida den E-faktura du har fått i samband med att vi slutfört en tjänst åt dig. Du bestrider fakturan genom att kontakta oss via E-mail och förklara vad du inte är nöjd med.

 

Har du valt att förskottsbetala måste du kontakta oss via E-mail, förklara vad du är missnöjd med och begära att ditt köp återkallas så kommer din inbetalning att återbetalas.