Startsida

 

CV inledning

CV exempel 

Gratis CV mallar i Word

Skrivinstruktioner Cv

Skrivhjälp CV

Kontakt CV 

 

Personligt brev inledning

Personligt brev exempel Pdf

Gratis Personligt brev mallar

Skrivinstruktioner personligt brev

Skrivhjälp Personligt brev

Kontakt Personligt brev


Att söka nytt arbete

Anställningsintervju

Forum “Att söka arbete"

 

Kontakt

Om företaget

Företagstjänster

 

Skrivinstruktioner CV

Sidan 1 av 6

 

Inledning 

Curriculum vitae (CV) är det latinska namnet för levnadsteckning som bokstavligen betyder "levnadsbana, livsförlopp". Ett CV är en sammanställning av kunskaper, erfarenheter och färdigheter.

 

Om skrivinstruktionen

Denna skrivinstruktion är uppbyggd med en ny sida för vart avsnitt som finns i det CV som du håller på att framställa. För vart avsnitt finns tips eller övningar för att hjälpa dig med att hitta rätt med text och formuleringar i var del av ditt nya CV.

 

Att skriva CV

Nu är det dags för dig att börja skriva din levnadsförteckning, att skriva ett Cv handlar inte om att sitta framför datorn och producera. Att skriva ett CV handlar snarare om att arbeta med eftertanke, produktionen sker som ett resultat av en omfattande tankeverksamhet. Så därför kan du arbeta med ditt Cv var du än befinner dig. Har du en stund över, tänk över vad du ska skriva i ditt CV för att du ska få till ett så tilltalande innehåll som möjligt.

  

Skrivhjälp

Givetvis kan du få hjälp med ditt skrivande genom att teckna dig till någon av våra CV tjänster. Gå in på sidan ”Skrivhjälp CV” för att läsa om tjänsterna och hur du beställer dem.

 

                                                                                                                

     Välj sida<  1  2  3  4  5  6  >>