Startsida

CV inledning

CV exempel 

Gratis CV mallar i Word

Skrivinstruktioner Cv

Skrivhjälp CV

Kontakt CV 

 

Personligt brev inledning

Personligt brev exempel Pdf

Gratis Personligt brev mallar

Skrivinstruktioner personligt brev

Skrivhjälp Personligt brev

Kontakt Personligt brev


Att söka nytt arbete

Anställningsintervju

Forum “Att söka arbete"

 

Kontakt

Om företaget

Företagstjänster

 

 

Skrivinstruktioner personligt brev

Sidan 1 av 7 

 

 

Skrivinstruktioner personligt brev är en steg för steg handledning som är tänkt att ge dig inspiration!

 

 

Inledning

Det personliga brevet är precis som det låter, personligt. I brevet ska du presentera dig själv på ett positivt vis, inte allt för långt, högst en sida får ditt brev vara för att inte framstå för som allt för tungt att läsa. Brevet måste dessutom vara luftigt, indelat i några korta stycken och välskrivet med genomtänkta formuleringar.

 

I din mall för det personliga brevet har du ett exempel på hur ett brev kan vara uppbyggt och vad som det bör innehålla men tänk på att exempelbrevet är maximalt långt. Vi ska ni gå igenom skapandet av ditt brev steg för steg utifrån hur din mall är uppbyggd.

 

Språket i ditt brev

När du skrivet ditt brev så är det just ditt brev, det kan därför vara bra att skriva det utifrån ditt eget språkbruk. Givetvis måste du tänka på hur du formulerar dig så att brevet uppfattas som genomarbetat. Men det finns inget som säger att du måste använda samma språkbruk som vi gör i dessa instruktioner. Tänk på att brevet ska spegla dig som person, det är du som ska marknadsföra dig själv. 

 

Skrivhjälp

Givetvis kan du få personlig hjälp med ditt skrivande genom att teckna dig till någon av våra "CV och brev tjänster". Gå in på sidan ”skrivhjälp personligt brev” för att läsa om tjänsterna och hur du beställer dem.

 

 << 1 2 3 4 5 6 7 >>